Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS Feed për kategorinë Show Biz
 
/template/media/country/al.gif Vipat - Celebritetet Shqiptare RSS
Nje blog kushtuar vetem vipave shqiptare, por dhe te huajt nuk lihen menjane. Lajmet dhe thashethemet me pikante.
vipat-shqiptare   vipat   celebritete   celebrity
Shtuar më 13.05.2010 - 18:08:50 nga itlo Eksporto RSS-Feed
http://vipat.info
 
/template/media/country/al.gif Lajme nga Spiun.com RSS
Lajme interesante ne gjuhen shqipe te ilustruara me fotografi dhe video.
jame   spiun   shqip   interesant   argetim
Shtuar më 19.04.2010 - 19:24:07 nga spiun
http://www.spiun.com
 
/template/media/country/al.gif Thashethe.me RSS
Thashetheme dhe lajme nga bota e show bizit vendor dhe nderkombetar. Vip shqiptar dhe te huaj, Fashion, Models, Awards, Video, Industria filmike, Hollywood, etj.
thashetheme   vip   showbiz   hollywood
Shtuar më 15.04.2010 - 17:43:18 nga besi2009 Eksporto RSS-Feed
http://thashethe.me
 
/template/media/country/al.gif BigBrotherAlbania.me RSS
Big Brother Albania 3 - faqja jo zyrtare e shout televiziv Big Brother Albania.
big-brother-albania   big-brother   albania
Shtuar më 17.04.2010 - 19:57:01 nga besi2009 Eksporto RSS-Feed
http://www.bigbrotheralbania.me
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.