Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS Feeds për etiketën celebritete
 
/template/media/country/al.gif Vipat - Celebritetet Shqiptare
Nje blog kushtuar vetem vipave shqiptare, por dhe te huajt nuk lihen menjane. Lajmet dhe thashethemet me pikante.
vipat-shqiptare   vipat   celebritete   celebrity
Shtuar më 13.05.2010 - 16:08:50 nga itlo
Kategoria: Show Biz Eksporto RSS-Feed
http://vipat.info
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.