Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS Feeds për etiketën vip
 
/template/media/country/al.gif Thashethe.me
Thashetheme dhe lajme nga bota e show bizit vendor dhe nderkombetar. Vip shqiptar dhe te huaj, Fashion, Models, Awards, Video, Industria filmike, Hollywood, etj.
thashetheme   vip   showbiz   hollywood
Shtuar më 15.04.2010 - 17:43:18 nga besi2009
Kategoria: Show Biz Eksporto RSS-Feed
http://thashethe.me
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.