Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif Filma Shqip - Filmat Shqiptar Online Falas Tv Shqip RSS
TvShqip.Info eshte nje faqe e cila ju mundeson qe te shikoni filmat me te ri botror me titra shqip po ashtu kjo faqe ju lejon edhe qe te shikoni televizionet dhe emisionet qe shfaqen neper to online falas.
shqip   filma   online   falas   tv
Shtuar më 15.06.2010 - 10:51:42 nga Admirimi
Kategoria: Video Eksporto RSS-Feed
http://www.tvshqip.info/publ/
 
 
artikujt e fundit
 
My Name Is Khan
Rizvan Khan, një mysliman nga seksioni Borivali e Mumbai, vuan nga sindromi i Asperger, një formë e lartë të funksionimit autizëm që komplikon socializimin. Rritur Rizvan martohet me një nënë Hindu , Mandira, në San Francisko. Pas 9 / 11, Rizvan është arrestuar nga autoritetet në LAX i cili gabon nga paaftesite tij për sje[...]
27.11.2010 - 12:07:42
http://www.tvshqip.info/publ/3-1-0-208
 
7 Days
Nje doktor kerkon hakmarrje duke rrembyer , torturuar dhe vrare njeriun qe i perdhunoi vajzen e tij te vog[...]
27.11.2010 - 12:03:43
http://www.tvshqip.info/publ/5-1-0-207
 
The Event S01-E02
Kur një burrë fillon të kërkojë të dashurën e tij të humbur, ai ndeshet në një komplot qeveritar që është më i madh edhe se vetë presidenti.
25.11.2010 - 19:41:35
http://www.tvshqip.info/publ/17-1-0-206
 
The Extra Man
Ky film bën fjalë për një shoqërues të grave të veja dhe të pasura të pjesës lindore të New York i cili merr si ndihmës një dramaturg të r[...]
24.11.2010 - 12:28:25
http://www.tvshqip.info/publ/6-1-0-205
 
You Don’t Mess With The Zohan
Nje pjestar i Forcave Speciale Ushtarake te Izraelit do te falsifikoje vdekjen e tij ne menyre qe te vi dhe te punoje si floketar ne New Yor[...]
19.11.2010 - 13:19:29
http://www.tvshqip.info/publ/1-1-0-204
 
Nikita S01-E06
Nikita u shpëtua nga dënimi me vdekje nga një agjensi e fshehtë në SHBA e njohur si Division, e cila e trajnoi dhe e ktheu në një vrasëse profesioniste. Ajo u tradhëtua nga njerëzit e saj dhe e humbi besimin. Pas tre vjetësh e fshehur, Nikita kthehet dhe i bën të qartë ish-shefit të saj, [...]
18.11.2010 - 12:25:45
http://www.tvshqip.info/publ/16-1-0-203
 
Der Albaner
Një udhëtim në anën e errët të ëndrrës europiane. Aty ku je i padukshëm dhe askush nuk kujdeset. Aty ku ekziston frika e dëbimit. Vetmia. Aty ku duhet të mbijetosh. Kjo është historia e Arbenit, i dashuruar me një vajzë të vendit të tij. Një udhëtim aty ku nuk ka mikpritje për të huajt. Aty ku vetëm të fortët mbijetojnë. "Shqiptari” është një nga ata 
17.11.2010 - 14:29:51
http://www.tvshqip.info/publ/3-1-0-202
 
8 Mile
Një reper i ri mundohet të provojë mundësinë e fundit por problemet që e rrethojnë e bëjnë të mendojë se s’mund t’ja dalë mbanë.
16.11.2010 - 05:11:33
http://www.tvshqip.info/publ/3-1-0-201
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.