Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif Filma Shqip - Filmat Shqiptar Online Falas Tv Shqip RSS
TvShqip.Info eshte nje faqe e cila ju mundeson qe te shikoni filmat me te ri botror me titra shqip po ashtu kjo faqe ju lejon edhe qe te shikoni televizionet dhe emisionet qe shfaqen neper to online falas.
shqip   filma   online   falas   tv
Shtuar më 15.06.2010 - 10:51:42 nga Admirimi
Kategoria: Video Eksporto RSS-Feed
http://www.tvshqip.info/publ/
 
 
artikujt e fundit
 
Skyline
Disa drita te fuqishme bine mbi qytetin e Los Angelos-it duke terhequr njerzit si insekte ne nje zjarr te forte, dhe kjo force e jashtezakonshme kercenon per gelltitje te gjithe popullsine e to[...]
12.12.2010 - 08:20:41
http://www.tvshqip.info/publ/11-1-0-224
 
The Town
Ndërkohë që planifikon grabitjen e rradhës, një hajdut përpiqet të kontrollojë emocionet e tija në lidhje me një menaxhere banke, e cila ishte e pranishme në vjedhjen e tij të fundit. Në të njëjtën kohë FBI vazhdon të kërkojë prova për ta arrestuar atë dhe gru[...]
12.12.2010 - 07:38:01
http://www.tvshqip.info/publ/3-1-0-223
 
Cyrus
Një i sapo divorcuar takon gruan e ëndrrave të tija. Pastaj ai takon djalin e saj…
11.12.2010 - 06:59:31
http://www.tvshqip.info/publ/6-1-0-222
 
The Vampire Diaries S01-E17
Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato kthehen në qytetin e Virginias ku u bënë vampirë. Stefano është i ndershëm dhe përpiqet të mos vrasë për gjak. Njëkohësisht [...]
11.12.2010 - 06:46:08
http://www.tvshqip.info/publ/14-1-0-221
 
Nikita S01-E08
Nikita u shpëtua nga dënimi me vdekje nga një agjensi e fshehtë në SHBA e njohur si Division, e cila e trajnoi dhe e ktheu në një vrasëse profesioniste. Ajo u tradhëtua nga njerëzit e saj dhe e humbi besimin. Pas tre vjetësh e fshehur, Nikita kthehet dhe i bën të qartë ish-shefit të saj, [...]
09.12.2010 - 13:00:45
http://www.tvshqip.info/publ/16-1-0-220
 
Easy A
Një gjimnaziste bazohet në thashethemin më të fundit në shkollë për tu përmirësuar në aspektin shoqëror dhe financ[...]
07.12.2010 - 06:27:59
http://www.tvshqip.info/publ/10-1-0-219
 
Despicable Me
Kur një kriminel i zgjuar përdor tre vajza jetime si mjet për arritjen e qëllimit të tij ai fillon të ndryshojë tërësisht nga ndikimi i dashurisë së vajza[...]
04.12.2010 - 10:49:18
http://www.tvshqip.info/publ/6-1-0-218
 
The Vampire Diaries S01-E16
Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato kthehen në qytetin e Virginias ku u bënë vampirë. Stefano është i ndershëm dhe përpiqet të mos vrasë për gjak. Njëkohësisht [...]
04.12.2010 - 10:45:14
http://www.tvshqip.info/publ/14-1-0-217
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.