Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif Filma Shqip - Filmat Shqiptar Online Falas Tv Shqip RSS
TvShqip.Info eshte nje faqe e cila ju mundeson qe te shikoni filmat me te ri botror me titra shqip po ashtu kjo faqe ju lejon edhe qe te shikoni televizionet dhe emisionet qe shfaqen neper to online falas.
shqip   filma   online   falas   tv
Shtuar më 15.06.2010 - 12:51:42 nga Admirimi
Kategoria: Video Eksporto RSS-Feed
http://www.tvshqip.info/publ/
 
 
artikujt e fundit
 
Takers
Një skuadër e mirë organizuar grabitësish bankash, përfshirë Gordon Jennings (Idris Elba), John Rahway (Paul Walker), AJ (Hayden Christensen), vëllezërit Jake (Michael Ealy) dhe Jesse Attica (Chris Brown) e përfunduan punën e tyre të fundit me sukses. Kjo i çoi ata drejt nj[...]
24.12.2010 - 08:21:35
http://www.tvshqip.info/publ/1-1-0-240
 
The Vampire Diaries S01-E18
Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato kthehen në qytetin e Virginias ku u bënë vampirë. Stefano është i ndershëm dhe përpiqet të mos vrasë për gjak. Njëkohësisht [...]
22.12.2010 - 21:06:24
http://www.tvshqip.info/publ/14-1-0-239
 
Airline Disaster
Kur Presidenti mëson se terroristët e brendshme kanë droguar pasagjerët,  vëllai i saj po fluturon, ajo duhet të zgjedhi midis familjes dhe sigurise te njerëzve në qyte[...]
22.12.2010 - 21:01:59
http://www.tvshqip.info/publ/1-1-0-238
 
The Reef
Një peshkaqen i madh i bardhë gjuan ekuipazhin e një anije me vela përgjatë relievit te madh pengu[...]
22.12.2010 - 20:58:36
http://www.tvshqip.info/publ/5-1-0-237
 
Red Sands
Gjatë një misioni në Lindjen e Mesme, një grup i ushtarëve amerikanë shkatërron një statujë dhe nga mërzitje e vetëm të atëhershme , vizitohen të nesërmen nga diçka e papr[...]
22.12.2010 - 20:56:00
http://www.tvshqip.info/publ/5-1-0-236
 
The Hole
Dy vëllezër pengohen me një vrimë misterioze në bodrumin e tyre që çon në korridoret më të errët ne frikën e tyre dhe të makth[...]
22.12.2010 - 20:52:02
http://www.tvshqip.info/publ/4-1-0-235
 
The Confidant
Të dy burrat e rinj janë në rrugë të drejtë për të ardhmen e premtuar,  në raundin e parë projekti NFL merr, dhe një art të talentuar të madh në një bursë të plotë. Nje rrjet i kom[...]
22.12.2010 - 20:46:43
http://www.tvshqip.info/publ/7-1-0-234
 
Heartbreaker
Alex dhe motra e tij drejtojne një biznes i projektuar për të prishur marrëdhëniet. Ata janë të punësuar nga një njeri i pasur për të prishur martesën e vajzës së tij. Problemi i vetëm është se ata ka[...]
22.12.2010 - 20:43:51
http://www.tvshqip.info/publ/10-1-0-233
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.