Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif Filma Shqip - Filmat Shqiptar Online Falas Tv Shqip RSS
TvShqip.Info eshte nje faqe e cila ju mundeson qe te shikoni filmat me te ri botror me titra shqip po ashtu kjo faqe ju lejon edhe qe te shikoni televizionet dhe emisionet qe shfaqen neper to online falas.
shqip   filma   online   falas   tv
Shtuar më 15.06.2010 - 10:51:42 nga Admirimi
Kategoria: Video Eksporto RSS-Feed
http://www.tvshqip.info/publ/
 
 
artikujt e fundit
 
Wall Street: Money Never Sleeps
Ndërkohë që ekonomia botërore po përballet me një krizë, një i biznesmen i ri i Wall Street bashkohet me Gorgon Gekko për dy arsye: që të paralajmërojë botën e ekonomisë për fundin që po vjen dhe që të gjejë kush është përgjegj[...]
03.12.2010 - 06:15:47
http://www.tvshqip.info/publ/3-1-0-216
 
Nikita S01-E07
Nikita u shpëtua nga dënimi me vdekje nga një agjensi e fshehtë në SHBA e njohur si Division, e cila e trajnoi dhe e ktheu në një vrasëse profesioniste. Ajo u tradhëtua nga njerëzit e saj dhe e humbi besimin. Pas tre vjetësh e fshehur, Nikita kthehet dhe i bën të qartë ish-shefit të saj, [...]
01.12.2010 - 06:46:57
http://www.tvshqip.info/publ/16-1-0-215
 
Going the Distance
Një romancë-komedi me në qendër një djalë dhe një vajzë që përpiqen të mbajnë gjallë lidhjen e tyre duke udhëtuar herë pas here nga New York në San Francisco dhe anasjelltas vetëm që të shohin njëri-tje[...]
29.11.2010 - 13:04:04
http://www.tvshqip.info/publ/10-1-0-214
 
The Vampire Diaries S01-E15
Ky serial bën fjalë për dy vëllezërit vampirë Damon dhe Stefano Salvatore, dy adoleshenta që përpiqen të fshehin etjen e tyre për gjak dhe mosplakjen e tyre duke u shpërngulur herë pas here. Ato kthehen në qytetin e Virginias ku u bënë vampirë. Stefano është i ndershëm dhe përpiqet të mos vrasë për gjak. Njëkohësisht [...]
28.11.2010 - 08:21:33
http://www.tvshqip.info/publ/14-1-0-213
 
4.3.2.1
Ndërkohë që Jo është e bllokuar në punën e saj në supermarket, shoqet e saja janë duke bërë një jetë aventuriere, secila në mënyren e saj: Cassandra po shkon në New York që të takojë të dashurin e saj të internetit; Kerrys po merr pjesë në fushatën për lirinë e gruas dhe Shannon po shkon [...]
27.11.2010 - 12:24:01
http://www.tvshqip.info/publ/7-1-0-212
 
The Loved Ones
Kur Brent hedh poshte ftesen e shoqes per ne mbremjen e shkolles, ajo fillon te thuri nje plan te tmerrshem dhe te dhunshem per tu ha[...]
27.11.2010 - 12:17:51
http://www.tvshqip.info/publ/1-1-0-211
 
Locked Down
Deni, një polic i respektuar, është futur ne kurth pasi një hetim shkon keq.Ndërsa futet ne qeline e tij te re, Deni  është i detyruar që të përfshihet në qarkun luftimeve qe ndodhin poshte bodrumit te burgut. Me ndihmën e Irving, një ish-ushtarak i perzier ne  artet kampione, Deni kurdis një skemë për të sjellë drejtësi dhe pafa[...]
27.11.2010 - 12:14:05
http://www.tvshqip.info/publ/1-1-0-210
 
Hurt
Një familje kohët e fundit është e detyruar që të hyje në oborrin e xhaxhait të tyre per te shpetuar mjerimit dhe menjëherë pas ardhjes së një fëmije jetime, një sekret fillon të kërcënoje  jetën e familjes te  ty[...]
27.11.2010 - 12:10:34
http://www.tvshqip.info/publ/5-1-0-209
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.