Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif Humor Shqip RSS
HumorShqip.net - Nje faqe ku mund te gjeni gjithcka reth humorit si p.sh barcaleta , foto dhe video humoristike etj.
humor   barcaleta   humor-shqip   video-humoristike
Shtuar më 14.06.2010 - 15:41:22 nga besart
Kategoria: Humor Eksporto RSS-Feed
http://www.humorshqip.net
 
 
artikujt e fundit
 
Gjumi
E dashur,a jam i pari qe fle me ty…. - Nese ja fut gjum sigurisht qe do jesh i pari…
22.11.2010 - 14:44:51
http://www.humorshqip.net/barcoleta/gjumi/
 
Djali dhe vajza
-Ne nje tren ishin ulur ne nje kabine nje djale dhe nje vajze, e cila po lexonte nje reviste. -Djali per te hap muhabet thote: – E moj bukuroshe, cfare thote ajo revista? -Vajza: - Thot qe kinezet e kane (rrushin) te vogel dhe te trash ndersa arabet te gjat dhe te holl. -Djali: - Me lini [...]
22.11.2010 - 14:41:37
http://www.humorshqip.net/barcoleta/djali-dhe-vajza/
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.