Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif Barcaleta RSS
Barcoleta & Humoreska te ndryshme qe ju bejnë te qeshni.
barcaleta   barcaleta-shqip   barcoleta-shqip   qyfyre   humor-shqip   vica-shqip.
Shtuar më 27.04.2010 - 15:59:19 nga besi2009
Kategoria: Humor Eksporto RSS-Feed
http://www.barcoletashqip.net
 
 
artikujt e fundit
 
Shpërblimi i policit
Në një rrugë të Kosovës, polici ndal një veturë – dhe në kuadër të fushatës t’i shpërblejmë vozitësit e disiplinuar – i dhuron shoferit një buqetë me lule dhe 500 euro shpërblim. - Më pas pyet shoferin: - Çfarë do të bëni me këto para? - Fillimisht do ta marrë patentë-shoferin. - Zotëri, mos i [...]
01.01.1970 - 00:00:00
http://www.barcoletashqip.net/shperblimi-i-policit/
 
Shuli dhe gjyshi
E pyesin Shulin se pse e ka sjellë gjyshin në mbledhjen e prindërve në shkollë. Shuli përgjigjet: Është i vetmi në familje që nuk dëgjon mirë.
01.01.1970 - 00:00:00
http://www.barcoletashqip.net/shuli-dhe-gjyshi/
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.