Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif Barcaleta RSS
Barcoleta & Humoreska te ndryshme qe ju bejnë te qeshni.
barcaleta   barcaleta-shqip   barcoleta-shqip   qyfyre   humor-shqip   vica-shqip.
Shtuar më 27.04.2010 - 17:59:19 nga besi2009
Kategoria: Humor Eksporto RSS-Feed
http://www.barcoletashqip.net
 
 
artikujt e fundit
 
Sekreti afarist
Një punëtor shkroi në murin e firmës në të cilën punonte: Drejtori është i çmendur. Menjëherë e arrestoi policia dhe e dërgoi në gjyq. Gjykata e dënoi me një vit, një muaj e një ditë burg me arsyetimin: 1 ditë për mosrespektimin e vendit të punës 1 muaj për keqpërdorim të pronës shoqërore: brushës, ngjyrës [...]
01.01.1970 - 01:00:00
http://www.barcoletashqip.net/sekreti-afarist/
 
Bredhi
Çka thotë qeni kur e sheh bredhin e stolisur të vitit të ri? “Ah më në fund e paskan vënë dritën në WC!”
01.01.1970 - 01:00:00
http://www.barcoletashqip.net/bredhi/
 
Balerinat
Pse balerinat vallëzojnë në maje të gishtave? Për të mos e zgjuar publikun nga gjumi!
01.01.1970 - 01:00:00
http://www.barcoletashqip.net/balerinat/
 
Luanët
Diku në det dy luanë të arratisur nga kopshti zoologjik ecin nëpër plazh. Njëri luan i thotë tjetrit: “Nuk i kuptoj këta njerëzit, kulmi i sezonit dhe askush nuk guxon të del në plazh!”
01.01.1970 - 01:00:00
http://www.barcoletashqip.net/luanet/
 
Gruaja
Gruaja në kujdesin intensiv në spital. Del mjeku jashtë dhe i thotë burrit të saj: Shiko gruaja juaj nuk duket edhe aq mirë. E di valla doktor, por kryesorja gatuan mirë edhe kujdeset mirë për fëmijët.
01.01.1970 - 01:00:00
http://www.barcoletashqip.net/gruaja/
 
Investimi
“Mirë, pse ti si deputet – ke votuar kundër modernizimit të shkollave fillore, ndërsa ke mbështetur iniciativën për të ndarë mjete për renovimin e burgjeve?” “Po të ju them sinqerisht, unë si deputet kam menduar se nuk kam kurrfarë shanse që edhe një herë të kthehem në shkollë fillore”
01.01.1970 - 01:00:00
http://www.barcoletashqip.net/investimi/
 
Plaku
Një plakut i bie të fikët dhe përfundon në spital. Pas një kontrolli të shkurtër mjeku thotë, qojeni në morg. Pas kësaj plaku çohet dhe thotë: Po unë ende s’kam vdekur… Po hala s’kemi mbërri te morgu, mos u ngut, i thotë mjeku.
01.01.1970 - 01:00:00
http://www.barcoletashqip.net/plaku/
 
Donacioni
Babi, ka ardhur një tip te dera me një fletore dhe po thotë se është duke mbledhur fonde për një donacion humanitar – për një pishinë në një jetimore. Babai: Mirë djali jem, jepja një shishe ujë!
01.01.1970 - 01:00:00
http://www.barcoletashqip.net/donacioni/
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.