Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feed
/template/media/country/al.gif KosDir Blog RSS
Blog Informues me lajme, artikuj dhe publikime nga bota e Artit dhe Kulturës, Shkencës dhe Mjekësisë, Ekonomisë & Biznesit, Sportit, Teknologjisë, Internetit, Kompjuterit, ShowBizit, VIP, LifeStyle, Shoqërisë, Edukimit, etj.
blog   kosdirblog   kosdir
Shtuar më 16.04.2010 - 15:45:18 nga besart
Kategoria: Blogje Eksporto RSS-Feed
http://www.blog.kosdir.com
 
 
artikujt e fundit
 
Në Vatikan zbulohet një dokument në gjuhën shqipe, i vitit 1210
Eshtë folur e shkruar, por gjithnjë deri tani në formë të supozimeve, “duhet” të ketë libra, dorëshkrime apo dokumente të shkruara në gjuhën shqipe, të cilat janë më të hershme sesa “Formula e pagëzimit” nga viti 1462 apo nga libri i parë i shtypur në gjuhën shqipe “Meshari” nga viti 1555. Kërkimet nuk kanë rreshtur, [...] No related posts.
26.10.2010 - 13:14:57
http://www.blog.kosdir.com/artikulli/ne-vatikan-zbulohet-nje-dokument-ne-gjuhen- ...
 
Elbasan, zbulohen dy varre ilire në muret e kalasë
Zbulohen afër mureve të Kalasë së Elbasanit dy varre të lashta ilire, ndërkohë që Elbasani është fare pranë ngritjes së një muzeu arkeologjik. Dy varret ilire që u zbuluan afër mureve të kalasë gjatë realizimit të projektit për të, sipas specialistëve, do të jenë objekt i ardhshëm i studiuesve të fushës së arkeologjisë. Sipas Neritan [...] No related posts.
08.08.2010 - 15:27:07
http://www.blog.kosdir.com/artikulli/elbasan-zbulohen-dy-varre-ilire-ne-muret-e- ...
 
Kosova mund të ketë domain shtetëror, edhe pa qenë pjesë e OKB-së
Kosova nuk ka nevojë të jetë anëtare e Organizatës së Kombeve te Bashkuara për t’u pajisur me domain të vetin shtetëror, i kanë bërë të ditur Radio Dukagjinit zyrtar të Korporatës Ndërkombëtare të Internetit për përcaktimin e emrave dhe numrave ICAAN . Ata bëjnë të ditur se domeni “.ks” është i lirë dhe mund t’i [...] No related posts.
25.05.2010 - 09:35:58
http://www.blog.kosdir.com/artikulli/kosova-mund-te-kete-domain-shteteror-edhe-p ...
 
Koleksioni i pikturave të Pikasos pritet të shitet për 2.9 milionë euro
Një koleksion i pikturave të piktorit të madh Pablo Pikaso, pritet që gjatë një ankandi, i cili do të organizohet më vonë gjatë këtij viti, të arrijë shumën prej 2.9 milionë euro. 57 pikturat, të cilat janë vepër e artistit të madh spanjoll, do të shiten në ankandin Sothbis, në rrugën “Nju Bond” të Londrës, [...] No related posts.
22.05.2010 - 19:37:47
http://www.blog.kosdir.com/artikulli/koleksioni-i-pikturave-te-pikasos-pritet-te ...
 
Mega-qytetet po e ndryshojnë botën
Tendenca drejt shtrirjes dhe shndërrimit të qyteteve të mëdha në rajone gjigante ose në mega-qytete është gjithnjë e në rritje dhe pritet që kjo tendencë të ketë një ndikim shumë të madh edhe në popullsinë e këtyre vendeve gjatë 50 viteve të ardhshme. Megaqytetet në botë po shndërrohen dita-ditës në megarajone, të cilat janë shtrirë [...] No related posts.
25.04.2010 - 21:49:00
http://www.blog.kosdir.com/artikulli/mega-qytetet-po-e-ndryshojne-boten/
 
Virusi Zeus më i fuqishëm se kurrë
Virusi me emrin Zeus i cili vjedh të dhënat bankare të përdoruesve nga kompjuterët e të cilëve ai i infekton është më i fuqishëm se kurdoherë më parë, thonë nga Agjencia për sigurinë e internetit. Zeus 1.6 hyn në kompjuterë nëpërmes shfletuesve më të popullarizuar të internetit Mozilla Firefox e Internet Explorer, shkruan transmetuesi britanik [...] No related posts.
24.04.2010 - 17:20:32
http://www.blog.kosdir.com/artikulli/virusi-zeus-me-i-fuqishem-se-kurre/
 
Gruaja e Gimit
Goni, Gimi dhe Genci po punonin te nje shtylle telefoni kur Gimi rreshqet, bie ne toke dhe vdes menjehere. Pasi e merr ambulanca Goni pyet Gencin se kush do i thote gruas se vet qe Gimi vdiq. - Shkoj un, se jam i mire per kto punet sensitive – thote Genci. Iken Genci dhe kthehet [...] No related posts.
15.04.2010 - 21:50:36
http://www.blog.kosdir.com/artikulli/gruaja-e-gimit/
 
Europa dhe Italia nga Bruno Bozzetto
Një gabim i bërë nga Bruno, do duhej të ishte Europa dhe Shqiptarët. www.youtube.com/watch?v=1wv8SqiHCHE No related posts. No related posts.
09.02.2010 - 14:15:50
http://www.blog.kosdir.com/artikulli/europa-dhe-italia-nga-bruno-bozzetto/
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.