Direktoria e RSS-ve shqip
 
RSS-Feeds nga perdoruesi egzoni
 
/template/media/country/al.gif EvropaeLire.org
Radio Evropa e Lirë ofron lajme e informacione objektive dhe analiza për çështjet jetike vendore dhe rajonale të rëndësishme për reforma të suksesshme demokratike dhe ekonomike.
lajme   evropa-lire   radio
Shtuar më 16.04.2010 - 15:11:18 nga egzoni
Kategoria: Lajme
http://www.evropaelire.org/archive/news/latest/704/704.html
 
/template/media/country/al.gif ZeriiAmerikes.com
Zëri i Amerikës, është një shërbim transmetimesh ndërkombëtare i formatit multimedia që financohet nga qeveria amerikane përmes Bordit të Guvernatorëve për Transmetimet. Zëri i Amerikës transmeton çdo javë rreth 1500 orë lajme, informacione, programe edukimi dhe kulturore për një audiencë që vlerësohet në 125 milion njerëz në të gjithë botën.
lajme   zeri-amerikes
Shtuar më 16.04.2010 - 15:08:07 nga egzoni
Kategoria: Lajme
http://www1.voanews.com/albanian/news
 
 
 
RSS-FEED Jonë
Ju mund të abonoheni edhe tek RSS-FEED e faqes tonë ...
 
 
Kërko
 
 
Kyçja
Shfrytezuesi:
Fjalëkalimi:
 
Keni harruar fjalëkalimin?
 
 
Kategoritë
 
 
Temat Kryesore
 
 
© 2009 ShqipRSS - Të gjitha të drejtat e mbrojtura.